Изчерпан: Този продукт очаква зареждане
Раница за лаптоп HP Essentials Kit
Не е в наличност
  5 / 5  
Особеност: Без особеност
Съвместимост: Универсален
Тип: Раница
Цвят: Черен
Статус: New



ПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10066939


подобни продукти
в наличност


Раница за лаптоп HP Essentials Kit (E5L03AA), до 60"(40.64 cm), черна
Техническа характеристика на Раница за лаптоп HP Essentials Kit
Особеност Без особеност
Съвместимост Универсален
Тип Раница
Цвят Черен
Статус New
Гаранция месец
Детайли HP Essentials Kit
E5L03AA

Общ преглед

Училище, работа, забавление винаги трябва да сте готови за динамични преживявания. Раницата HP Essentials осигурява комфорт, място за съхранение и удобство при ползване. С достатъчно пространство и подплатени презрамки, с възможност за побиране на преносим компютър с размери на диагонала до 40,6 см (16 инча), удобен джоб за медийни устройства, за да се наслаждавате на любимата си музика, подплатени регулируеми презрамки за повече удобство, с вътрешни отделения, подходящи за по-малки важни аксесоари, сте готови за всичко.

Функции

Съчетание на класика и стил - водоустойчив материал, с акценти от изкуствена кожа, контурни ципове и отделения за важните неща.

Насладете се на комфорта на уплътнените презрамки и опора за гърба, с надеждна подложка по цялата дължина за защита на преносими компютри с диагонал до 40,6 см (16 инча).

Слушането на музика в движение е лесно благодарение на отделението за медия с цип, където има достатъчно място за повечето размери телефони и MP3 плейъри - с удобен аудио порт за достъп до слушалки.

Куфарче: Подходящ за платформи на преносими компютри до 40 см (16 инча); Мишка: Съвместимост с всички платформи на преносими компютри
Размер 16

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ



* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти
* Инсталацията и лицензът на операционната система се определят от поколението на процесора според изискванията на Microsoft.