1.  Потребителят има право да поръчва стоки и услуги, представяни от Kozelat.com, като след избирането им, те автоматично се добавят към електронната кошница на Потребителя. В процеса на поръчка, Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти.

Актуални са следните начини за доставка. Посочените варианти са в сила от 03.10.2022:

  • При покупка на стойност над 40 лева, Потребителят получава безплатна доставка до офис на куриерска фирма "Спиди".
  • При покупка на стойност над 40 лева, Потребителят може да получи стоката с доставка до адрес с куриерска фирма "Спиди" на стойност 5 лева.
  • Потребителят има възможност да избере доставка с куриерска фирма "Еконт", с което се начислява такса от 10 лева независимо от стойността на поръчката. 

Поръчка направена до 13:00 в официален работен ден и след потвърждение от оператор на Kozelat.com, се доставя на следващия ден. Поръчка направена след 13:00 в официален работен ден, събота, неделя или на официален празник се изпълняват в първия работен ден. 

Kozelat.com се стреми да спазва стриктно посочените по-горе срокове и уведомява Потребителя с SMS и email при промяна на статус на поръчка.  

2.  Kozelat.com има правото да променя цените на предлаганите стоки и/или услуги, по всяко време, без да е необходимо предварително да уведомява Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена на Сайта по време на потвърждаване на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата в момента. 

3.    Преди потвърждаване на Поръчката, потребителят има право да прави промени в своята кошница на избраните от него стоки и услуги. 
При потвърждаване на поръчка на Сайта потребителят влиза в договорни отношения с Kozelat.com, касаещи конкретната покупка и покрити от Общите условия, публикувани на Сайта. 

4.    Kozelat.com следи за навременното качване и актуализиране на цените и условията за покупка на всички публикувани стоки и услуги на Сайта. При допуснати технически грешки в публикуването на продуктите, Kozelat.com има правото да откаже изпълнението на поръчката като не дължи обезщетение по никакъв начин на Потребителя, освен за да възстанови сумите, платени и/или депозирани от потребителя в техния пълен размер, ако има такива. 

5.    Доставката на поръчаните стоки се извършва единствено спрямо избрания от Потребителя начин и съобразно посочените от него за дадения продукт или услуга срокове на доставка. При проблем с доставката и/или невъзможност за нейното осъществяване, Kozelat.com своевременно уведомява Потребителя за това.  

6.    Плащане на закупени стоки и услуги 
При плащане по банков път, с кредитна или дебитна карта, Потребителят превежда сума равна на стойността на направената поръчка. След потвърждаване на плащането се изпращат и доставят поръчаните стоки и услуги. Ако клиентът иска да върне частично или изцяло закупените от него стоки в определения от закона 14-дневен срок, Kozelat.com се задължава да възстанови частично или изцяло преведената от Потребителя сума.  

7.    При плащане с наложен платеж или в брой на заявените стоки и услуги Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на Kozelat.com или на негов представител, извършващ доставката, пълната стойност на поръчката. Ако клиентът иска да върне частично или изцяло закупените от него стоки в определения от закона 14-дневен срок, Kozelat.com се задължава да възстанови частично или изцяло преведената от Потребителя сума.


Към магазина