Регистрирайте се за бюлетина на Kozelat.com

Пет процента отстъпка

Регистрирайте се и грабнете промокод за допълнителните 5% отстъпка за всяка покупка на обновена техника през този месец.Вашия email адрес няма да бъде предоставян на трети лица.

Не желая да получавам бюлетин. Не показвай този прозорец отново.

Безплатна доставка

1.    Потребителят има право да поръчва стоки и услуги, представяни от Kozelat.com, като след избирането им, те автоматично се добавят към електронната кошница на Потребителя. При правене на поръчката, Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти. При покупка на стойност над 40 лева, Потребителят получава безплатна доставка с посочената куриерска фирма. При покупка под 40 лева, Потребителят заплаща фиксирана стойност на доставката от 5 лева и доставката се извършва с посочената куриерска фирма.

2.    Kozelat.com има правото да променя цените на предлаганите стоки и/или услуги, по всяко време, без да е необходимо предварително да уведомява Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена на Сайта по време на потвърждаване на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата в момента. 

3.    Преди потвърждаване на Поръчката, потребителят има право да прави промени в своята кошница на избраните от него стоки и услуги. 
При потвърждаване на поръчка на Сайта потребителят влиза в договорни отношения с Kozelat.com, касаещи конкретната покупка и покрити от Общите условия, публикувани на Сайта. 

4.    Kozelat.com следи за навременното качване и актуализиране на цените и условията за покупка на всички публикувани стоки и услуги на Сайта. При допуснати технически грешки в публикуването на продуктите, Kozelat.com има правото да откаже изпълнението на поръчката като не дължи обезщетение по никакъв начин на Потребителя, освен за да възстанови сумите, платени и/или депозирани от потребителя в техния пълен размер, ако има такива. 

5.    Доставката на поръчаните стоки се извършва единствено спрямо избрания от Потребителя начин и съобразно посочените от него за дадения продукт или услуга срокове на доставка. При проблем с доставката и/или невъзможност за нейното осъществяване, Kozelat.com своевременно уведомява Потребителя за това.  

6.    Плащане на закупени стоки и услуги 
При плащане по банков път, с кредитна или дебитна карта, Потребителят превежда сума равна на стойността на направената поръчка. След потвърждаване на плащането се изпращат и доставят поръчаните стоки и услуги. Ако клиентът иска да върне частично или изцяло закупените от него стоки в определения от закона 14-дневен срок, Kozelat.com се задължава да възстанови частично или изцяло преведената от Потребителя сума.  

7.    При плащане с наложен платеж или в брой на заявените стоки и услуги Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на Kozelat.com или на негов представител, извършващ доставката, пълната стойност на поръчката. Ако клиентът иска да върне частично или изцяло закупените от него стоки в определения от закона 14-дневен срок, Kozelat.com се задължава да възстанови частично или изцяло преведената от Потребителя сума.

Начини на плащане