ЛАПТОПИ ОТ 11 ДО 15 ИНЧА С 12 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ Виж повече
КОМПЮТРИ С 12 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ Виж повече
APPLE IPHONE
ГЕЙМЪРСКИ
МОНИТОРИ ОТ 19" ДО 27" С 12 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ Виж повече
ПЕРИФЕРИЯ
УСТРОЙСТВА ЗА УМЕН ДОМ
ЗА ВРЪЗКА С НАС: 0 700 13 591, 0899 680 120, 0894 365 069

Безплатна доставка за покупки на стойност над 40 лв. до всички населени места: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.


Условия на кампанията “Време за подаръци” на Kozelat.com за продажба на обновена техника от категории - лаптопи, компютри, монитори, компютърни конфигурации, периферия, умен дом:


Промоцията “Време за подаръци” е с обявени отстъпки за промоционални продукти. Промоцията се провежда единствено и само онлайн от 01.12.2023г. до 31.12.2023г., включително или до изчерпване на количествата. Kozelat.com си запазва правото да прекрати, промени, разшири или преустанови за постоянно, по всяко време, тази промоционална кампания, като го обяви публично на сайта. Количествата са ограничени и цените са валидни до изчерпване на наличността. Посочените отстъпки не може да бъдат комбинирани с други отстъпки. Промоционалните предложения са валидни за физически и юридически лица на територията на РБългария.


1. Всяка поръчка над 40 лв. е с безплатна доставка от куриерска фирма Speedy. Срокът за доставка е до 10 работни дни.

2. Поръчки се обработват единствено онлайн по реда на тяхното постъпване.

3. Доставки се извършват в цяла България с куриерска фирма Speedy или Ekont. Статуса на доставката може да се проследи чрез sms известяване.

4. Kozelat.com не носи отговорност при забавяне на доставката, когато тя е била предадена на куриерската фирма. Създадена е организация за максимално бърза обработка в нашия склад още в деня на самата поръчка

5. Всяка поръчка се потвърждава по e-mail, на който ще изпратим и всички необходими документи (проформа фактура, фактура и гаранционна карта). За да получите фактура, попълнете данните на Вашата фирма в съответните полета, така след потвърждаване на плащането, автоматично ще получите и документа.

6. Начини на плащане:

·        Наложен платеж;

·        Дебитна/ кредитна карта;

·        Банков превод;

·        Купи на изплащане чрез TBI или ПБ Лични финанси;

·        ePay.bg;

7. Рекламации - по време на кампанията “Време за подаръци” може да направите рекламация на всяка поръчка чрез използването на тази форма за рекламация. 

8. Рекламации направени по друг начин (телефон, чат или имейл), няма да бъдат обработвани.

9. Стоки, които са с липсващи аксесоари или такива с нарушенаопаковка, не подлежат на рекламация.