4 ПРОДУКТА ОТГОВАРЯТ НА ВАШИТЕ КРИТЕРИИ
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Лаптопи Fujitsu (Фуджицу) и Fujitsu Siemens (Фуджицу Сименс)

Fujitsu може да не е най-голямото име сред лаптопите, но те произвеждат невероятно стилни преносими компютри. Дизайн, надеждност и спецификации от висок клас се обединяват, за да се създават устройства като произведение на изкуство.

С тяхната компактна форма серията Fujitsu Lifebook са перфектни преносими машини за натоварения бизнес потребител. С тяхното минимално тегло те са лесни за транспортиране в чанта или куфарче и са идеални за работа в движение.

Отлична производителност

Fujitsu са способни да комбинират тънък и лек дизайн с бързи процесори на Intel за производство на машини, които да се справят блестящо и с най-тежки натоварвания. Производителността може да се подсилва с бързи SSD дискове и много RAM. А с опциите за избор на екрани от 10 инча до 15.4", все ще се намери модел, който да отговори на изискванията на всеки.

Със супер-бързата безжична свързаност, лаптопите Fujitsu са идеалният спътник за ежедневни сутрешни пътувания или за работа в постоянни срещи. Като бизнес потребителите са напълно защитени с пълен набор от инструменти, които съхраняват ценните данни безопасно и сигурно.

Поръчай днес

С безплатната доставка в цяла България и ниските, ниските цени на Kozelat.com няма да намерите по-добра оферта за лаптопи Fujitsu където и да е онлайн. Така че, поръчайте сега и ще доставим хардуера директно до вашата врата.