Онлайн магазинът за обновена маркова компютърна техника и аксесоари Kozelat.com стартира през 2014 г. Една от причините да отворим онлайн магазина е подценяването на обновения хардуер от Европа на българския пазар.

Kozelat.com разполага с два магазина във Варна и София, където всеки може да разгледа част от предлаганата техника и да се увери в качеството и отличното й състояние. През 2018 година стартирахме и предлагането на нова маркова компютърна техника - продукти, които са с етикет и пълно гаранционно обслужване, може да се видят на място и в двата магазина в страната.
В България сме заливани от хиляди предложения за нови компютри и лаптопи, като марковите и мощните обикновено са на доста високи цени, а тези в по-ниския ценови сегмент са с по-слаби функционални възможности, т.к. за да са конкуретни ценово производителите използват все по-евтини компоненти. Това води до по-кратък живот на продукта, по-слаби характеристики, повече дефектирали бройки и по-ниска удовлетвореност от работата с него. Затова ние съветваме нашите клиенти и партньори, вместо да закупуват нова техника с по-слаби параметри, да изберат професионалната обновена техника втора употреба с доказано качество за техните ежедневни и бизнес потребности.

Ние се стремим да предложим на клиентите качествена функционална техника (лаптопи, компютри, монитори, принтъри, части и аксесоари) на много достъпна цена. При фабрично обновената техника втора употреба за всяка бройка продукт се провежда серия от тестове. Всяка от системите преминава задълбочен анализ и стрес тест за работа в гранични параметри. При наличие на проблем съответната част се заменя или се поставя нова. Тества се работата на RAM памет, хард диск, монитор, външни устройства, съвместимост между отделните компоненти. Добрите търговски практики налагат дори при един лош сектор на хард диска, той да бъде заменен.
След преминаване на всички изпитания, обновеният компютър представлява използван, но тестван и изцяло пригоден функционално продукт. Средното време за тест на една система е 4 часа. Тази последователност гарантира висока надеждност и качествени продукти.

Хардуерът, който Kozelat.com предлага е внимателно селектиран от нашите специалисти, постарахме се да създадем разнообразен асортимент, който да удовлетвори най-различни критерии за класа техника и ценови диапазон.

Електронен магазин Kozelat.com е член на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА).

Нашите продукти се предлагат само онлайн — да създадем стационарна търговска мрежа означава да оскъпим продуктите. За да поддържаме възможно най-ниските цени, оперираме изцяло в интернет. И като добър онлайн търговец, за спокойствие и сигурност на нашите клиенти предоставяме:

  • гаранция за продуктите
  • възможност за преглед преди заплащане
  • тестване и връщане в рамките на 14 дни от покупката, ако избраният продукт не ви удовлетворява изцяло или просто размислите поради някаква причина.

А за да направим пазаруването съвсем лесно и приятно за нашите клиенти, предлагаме бърза и безплатна доставка до избран адрес за един работен ден.

Също така, към всеки от лаптопите или компютрите срещу символично доплащане може да добавите пълноценен лиценз за операционна система Windows, който ще Ви бъде прединсталиран на устройството от нашите специалисти.

Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти, които добре познават продуктите и могат да Ви консултират относно избор на компютър, лаптоп, монитор или друга техника, която максимално добре да отговаря на Вашите нужди и изисквания като технически параметри и ценови диапазон. Не се притеснявайте да ни потърсите за съвети и препоръки! Важно е да изберете перфектната машина точно за Вас, от която да сте доволни и която да Ви служи безотказно дълго време.


Приятно пазаруване!

С уважение,
Екипът на Kozelat.com