Wi-Fi контролер PS Gate за отваряне на врати през смартфон
В наличност
  5 / 5  
Реле: Макс. 230V~; 16А (4А индуктивен товар)
Захранване: 8-36V~ 50/60Hz 35mА
Статус: Нов
Wi-Fi: Да, 2.4 GHz
Размер: 90,2 х 53,3 х 56,5 мм (ДхШхВ)ПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10002697


89 лв.
цена с ДДС
цена в бонус точки: 173
Наличност

PS Gate е комплексна система, с която не само отваряте и затваряте Вашите врати, щори и прозорци дистанционно, а управлявате и регулирате цялостната система във Вашия офис, дом, къща или вила. PS Gate е Wi-Fi контролер. Устройството представлява интернет свързан релеен модул, който може да бъде програмиран и впоследствие управляван през интернет свързан компютър или мобилно устройство. PS Gate позволява бързата автоматизация на уреди, без значение от техните производител или модел. Технологията, заложена в PS Gate, му позволява да се свърже с произволна безжична интернет мрежа, без допълнителни настройки. PS Gate позволява на потребителите да разполагат с информация в реално време за всички свързани устройства, тяхната работа и моментен статус. https://prosmartsystem.com/bg/bgate
Техническа характеристика на Wi-Fi контролер PS Gate за отваряне на врати през смартфон
Реле Макс. 230V~; 16А (4А индуктивен товар)
Захранване 8-36V~ 50/60Hz 35mА
Статус Нов
Wi-Fi Да, 2.4 GHz
Размер 90,2 х 53,3 х 56,5 мм (ДхШхВ)

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти
* Инсталацията и лицензът на операционната система се определят от поколението на процесора според изискванията на Microsoft.