3 ПРОДУКТА ОТГОВАРЯТ НА ВАШИТЕ КРИТЕРИИ
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Лаптопи до 150 - 200 lv

Лаптопи на цени около 100 - 200 лева може да изберете в тази секция. Тези достъпни, но пълнофункционални лаптопи са подходящи за работа, учене, набиране на текстове, браузване в интернет и други задачи, когато не е необходима свръхпроизводителност.

Как да изберем лаптоп до 150 - 200 лв

Как да се ориентираме сред представените предложения и да изберем най-подходящото? При избор на преносим компютър следва да се отчтетат следните важни моменти:

  1. Дефинирайте за какви задачи ще се купува лаптопът.

  2. Обърнете внимание на процесора и оперативната RAM памет, т.к. от тези показатели ще зависи производителността, скоростта и комфорта на работата.

  3. От обема на хард диска ще зависи обема на данни (снимки, видео, игри и др. файлове), които ще може да пазите в устройството.

  4. Обърнете внимание на габаритите на избрания модел. Малките устройства ще се прибират лесно в чанта и ще са удобни за постоянно пренасяне, но пък ще имат по-малък диагонал, което може да не е толкова комфортно при стационарна работа.

  5. Колко време ще е необходимо да издържа лаптопът без зареждане, в зависимост от целите, за които ще бъде предназначен.

Лаптопи втора ръка до 200 лв или обновени?

За съжаление, евтините лаптопи често имат по-слаби параметри отколкото по-скъпите модели. Точно затова е особено важно да се внимава при избора им. И в този случай разликата между лаптопите втора ръка и обновените такива е от още по-голямо значение.

Основната разлика между компютрите втора употреба и обновените им събратя е в качеството. При лаптопите втора ръка често се прави само козметичен ремонт, като не се обръща внимание на вътрешното състояние на устройството. Докато обновените лаптопи, представени тук, задължително преминават фабрично серия специализирани тестове, които показват състоянието на всеки детайл, като при установяване на нередност, детайлите се подменят.

Тества се работата на RAM памет, хард диск, монитор, външни устройства, съвместимост между отделните компоненти. Добрите търговски практики налагат дори при един лош сектор на хард диска, той да бъде заменен.

Гаранции за употребяваните лаптопи до 200 лв

За всеки лаптоп, без значение, дали той струва 100, 150, 200 или 950 лв в онлайн магазина Kozelat.com се посочват ясно всичките негови недостатъци и предимства, за да може да направите информиран избор и да знаете, какво точно купувате за тази цена.

Ето защо нашите лаптопи получават дълга 100% гаранция, време за тест 14 дни с право на връщане, а клиентите ни остават доволни, поръчвайки още устройства за колеги, приятели и роднини.