Регистрирайте се за бюлетина на Kozelat.com

Пет процента отстъпка

Регистрирайте се и грабнете промокод за допълнителните 5% отстъпка за всяка покупка на обновена техника през този месец.Вашия email адрес няма да бъде предоставян на трети лица.

Не желая да получавам бюлетин. Не показвай този прозорец отново.

Лаптопи до 150 - 200 lv

Лаптопи на цени около 100 - 200 лева може да изберете в тази секция. Тези достъпни, но пълнофункционални лаптопи са подходящи за работа, учене, набиране на текстове, браузване в интернет и други задачи, когато не е необходима свръхпроизводителност.

Как да изберем лаптоп до 150 - 200 лв

Как да се ориентираме сред представените предложения и да изберем най-подходящото? При избор на преносим компютър следва да се отчтетат следните важни моменти:

  1. Дефинирайте за какви задачи ще се купува лаптопът.

  2. Обърнете внимание на процесора и оперативната RAM памет, т.к. от тези показатели ще зависи производителността, скоростта и комфорта на работата.

  3. От обема на хард диска ще зависи обема на данни (снимки, видео, игри и др. файлове), които ще може да пазите в устройството.

  4. Обърнете внимание на габаритите на избрания модел. Малките устройства ще се прибират лесно в чанта и ще са удобни за постоянно пренасяне, но пък ще имат по-малък диагонал, което може да не е толкова комфортно при стационарна работа.

  5. Колко време ще е необходимо да издържа лаптопът без зареждане, в зависимост от целите, за които ще бъде предназначен.

Лаптопи втора ръка до 200 лв или обновени?

За съжаление, евтините лаптопи често имат по-слаби параметри отколкото по-скъпите модели. Точно затова е особено важно да се внимава при избора им. И в този случай разликата между лаптопите втора ръка и обновените такива е от още по-голямо значение.

Основната разлика между компютрите втора употреба и обновените им събратя е в качеството. При лаптопите втора ръка често се прави само козметичен ремонт, като не се обръща внимание на вътрешното състояние на устройството. Докато обновените лаптопи, представени тук, задължително преминават фабрично серия специализирани тестове, които показват състоянието на всеки детайл, като при установяване на нередност, детайлите се подменят.

Тества се работата на RAM памет, хард диск, монитор, външни устройства, съвместимост между отделните компоненти. Добрите търговски практики налагат дори при един лош сектор на хард диска, той да бъде заменен.

Гаранции за употребяваните лаптопи до 200 лв

За всеки лаптоп, без значение, дали той струва 100, 150, 200 или 950 лв в онлайн магазина Kozelat.com се посочват ясно всичките негови недостатъци и предимства, за да може да направите информиран избор и да знаете, какво точно купувате за тази цена.

Ето защо нашите лаптопи получават дълга 100% гаранция, време за тест 14 дни с право на връщане, а клиентите ни остават доволни, поръчвайки още устройства за колеги, приятели и роднини.

Цена
лв. лв.
Производител
2
5
Дисплей
Процесор
47
14
Оперативна памет
Твърд диск
Видео карта
Оптично у-во
Операционна с-ма
Състояние
Батерия
Други
205
6
57
56
59
Резултати:
Сортиране:
DELL Inspiron 1011
RAM 1024MB So-Dimm DDR2, CPU Intel Atom N270 1600Mhz 512K, HDD 160 GB SATA, Display 10.1", 1024x600 ..
163 50 лв. -10 70 лв.
15280
лв. с ДДС
Купи сега
Към любими
Сравни

Безплатна доставка за 1 ден

Carrots

До 12 месеца гаранция

Carrots

14 дни срок на връщане

Carrots

На изплащане за 15 минути

Carrots

Оборотна стока при сервиз

Carrots

Опция: лицензиран Windows от 49 лв.

Carrots

Тествай преди плащане

Carrots
Вашето мнение за нас
За фирмата и мага...
Your picture «Наскоро поръчах няколко компонента - ССД и твърд диск. Макар комуникацията, да бе само чрез онла

Rating stars
инж. П. Петракиев
Г.О.

Your picture «Много съм доволен от коректното отношение. Екипът е отзивчив и отговярят много бързо на запитва

Rating stars
Владимир Цветанов

Добри пожелания.
Your picture «Здравейте, Работим около една година заедно и съм изключително доволен от точната работа с В

Rating stars
Димитър Михайлов

Начини на плащане