"Терминът „използвани“ или „втора употреба“ придобиват друг смисъл когато става въпрос за обновени лаптопи. Тестовете показват, че повечето обновени лаптопи са върнати след 30 или по- малко дни и на практика почти не са били използвани."


"Купувайки обновен лаптоп ще имате възможност да получите по- добри параметри за цената, която сте готови да платите."


"Избирайки обновено оборудване не само спестявате пари, но и се оказва по-умният начин да управлявате своя бизнес. Ако дейността Ви има нужда от по- специфични модели, който вече не се продават като нови по-ефикасното решение е да изберете реновираният им еквивалент."


"Избирайки обновена техника имате възможност да получите ползи като по- бърз процесор, по- добра резолюция на дисплея на по-ниска цена спрямо нов. Обновеният компютър е преминал през суров период на тестване. Каквато и да е била повредата е отстранена. Има дори и по-малък риск от проблеми с правилно ремонтиран компютър от нов."


"Изненадващо, само 5% от върнатата техника е с дефект, според проучване от 2011 г. на технологична консултантска агенция. Някой обновени лаптопи дори не са докоснати от лицето, което ги е купило. Те са били върнати поради разкъсана опаковка при транспорта. Ако има дефект техниката се изпраща в оторизиран сервиз за проверка, ремонт и преопаковане."


"Системите, които са наистина върнати поради реален проблем са ремонтирани, почистени и старателно тествани преди да бъдат пуснати за повторна продажба. Всъщност, статистиката показва, че шансовете за получаване на дефектен обновен блок всъщност е по-малко от получаване на дефектен нов."


"Всички сме имали опита да купим нещо скъпо, да го извадим от кутията, и е открием, че нещо просто не е наред. Може би това че е надраскан. Може би, че той не притежава функцията, която отчаяно искаме. Може би въпросния продукт просто не работи правилно. И във всички тези случаи, естественото нещо, което направите, е да го върнете. Ние предлагаме закупуване на реновирана техника, така гарантираме, че дефектните части са ремонтирани."