Лиценз за Bitdefender Antivirus Plus за 1 год.
В наличност
  5 / 5  
Лиценз: Дигитален лиценз
Други: Лиценз за една година
Предназначен за: Домашни и офис потребители



ПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10002541


43 лв.
цена с ДДС
Наличност

Bitdefender. Изберете това, което използват експертите.

Получавате най-иновативните технологии, които предвиждат, предотвратяват, откриват и неутрализират дори най-новите киберзаплахи, навсякъде по света.


Bitdefender Antivirus Plus е един от водещите антивирусни софтуери на пазара, предназначен да осигури високоефективна защита срещу различни видове заплахи като вируси, зловреден софтуер, шпионски програми, фишинг атаки и други. Този лиценз за една година гарантира, че вашето устройство ще бъде в безопасност от киберзаплахи, благодарение на водещата технология на Bitdefender.

Основни преимущества:

  • Мощна защита срещу зловреден софтуер: Bitdefender използва авангардна многослойна защита срещу нови и вече познати вируси, троянци, рансъмуер и други онлайн заплахи.
  • Функция за защита при онлайн пазаруване: Сигурен браузър за защита на чувствителни данни като банкови сметки и пароли по време на онлайн транзакции.
  • Защита от фишинг: Открива и блокира уебсайтове, които се опитват да откраднат вашата лична информация, като пароли или банкови данни.
  • Оптимизация на производителността: Bitdefender Antivirus Plus работи във фонов режим, без да забавя работата на устройството ви, благодарение на минималната употреба на ресурси.
  • VPN услуга (до 200 MB на ден): Защитете своята интернет връзка с вграден VPN за безопасно сърфиране и избягване на онлайн следене.
  • Защита от рансъмуер: Защитава важните ви файлове и документи от криптиране от страна на злонамерени програми.

Награди и признания:

Bitdefender е носител на множество международни награди и признания за качество и ефективност, включително:

  • AV-TEST: Многократно награждаван за „Най-добър антивирусен продукт“ с най-високите оценки за защита, производителност и удобство за ползване.
  • PCMag Editor’s Choice: Признат за един от най-добрите антивирусни продукти на пазара, с изключителни отзиви за защита и лесна употреба.
  • AV-Comparatives: Оценен с високи резултати за реална защита, производителност и премахване на зловреден софтуер.

Лицензът за една година на Bitdefender Antivirus Plus е идеален за домашни потребители, които искат да защитят своите устройства с водеща антивирусна защита, без да компрометират производителността.

Техническа характеристика на Лиценз за Bitdefender Antivirus Plus за 1 год.
Лиценз Дигитален лиценз
Други Лиценз за една година
Предназначен за Домашни и офис потребители

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ



* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти
* Инсталацията и лицензът на операционната система се определят от поколението на процесора според изискванията на Microsoft.