Изчерпан: Този продукт очаква зареждане
Оригинални Слушалки Apple Earpods with remote and mic
Не е в наличност
  5 / 5  
Вид: В ухо
Микрофон: Да
Тип на връзката: Жична
Тип: Тапи
Цвят: БялПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10065152


Оригинални Слушалки Apple Earpods with remote and mic
39 лв.
Оригинални Слушалки Apple Earpods with remote and mic, микрофон, универсални за iPhone 6/6S/6+/6S+ и други както и iPod/iPad, 3.5мм жак, бели, BULK package
Техническа характеристика на Оригинални Слушалки Apple Earpods with remote and mic
Вид В ухо
Микрофон Да
Тип на връзката Жична
Тип Тапи
Цвят Бял
Статус New
Гаранция 24 месец
Детайли Производител: Apple

Модел: Earpods with Remote and Mic (Модел 2014 г.)

Фабричен номер: md827zm/a, md827zm/b

Дизайн от Apple - нов, иновативен дизайн предоставящ изключително качество на звука
Наличие на контролна капсула на самия кабел от страната на дясното ухо, която съдържа микрофон и три бутона
Възможност за контрол на звука като се натиската бутоните + и -
Възможност за контрол на музика и видео клипове/филми, наличие на play/pause and next/previous (след натискане на централния бутон)
Възможност за запис на звук
Възможност за приемане и край на обажданията
Apple EarPods са изработени така, че да осигуряват комфорт, дори и при продължително носене в ухото, като не се изплъзват.
Предоставят отлично качество на звука, доближаващо се до слушалки най-висок клас
Дизайнът на слушалките е дефиниран от геометрията на човешкото ухо, което ги прави изключително удобни за продължително носене
Спийкърът в Apple EarPods е изработен така, че да намали загубатя на звука и да увеличи възприемания звук. Реално ще изпитате чувството, което изпитвате при използване на най-висок клас слушалки
Дълбоки и чисти баси
Съпротивление: 32 ohms
Съвместим: iPhone 6,6 plus, 5/5S/5C, iPhone 4/4S, iPad 1/2/3, iPhone 3GS, iPod nano (4th generation), iPod classic (120GB), iPod touch (2nd generation).
Допълнителна информация за съвместимост: Play/pause/next track, аудиото и микрофонът са съвместими с всички модели iPhone, iPad и iPod. Управлението на звука +/- е съвместимо само с iPhone 5, 4/4S, 3GS, iPad 3/2
Съвместимост: iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 4/4S, iPhone 3GS, iPad 1/2/3,4, iPad Air, Air 2, iPad Pro, iPad mini, iPod nano (4th generation), iPod classic (120GB), iPod touch (2nd generation).
В комплекта: - Apple EarPods with Remote and Mic - пластмасова кутийка

Внимание: съвместими с iPhone 7, 7 Plus само чрез преходник (lightning към 3.5 mm.)

Внимание: продуктът е в Bulk Package
Bulk package (в превод наливна опаковка) се използва за обозначаването на продукти, които са без търговка опаковка (кутия, плик и др.). Най-често такива продукти са предназначени да бъдат част от комплект на друг продукт, като например слушалки или кабел в комплект на мобилен телефон. Тези продукти са напълно идентични с продуктите, които са в търговска опаковка, но просто не са предназначени за витрини или щандове на търговски обекти.

Гаранция: 24 месец

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти