Изчерпан: Този продукт очаква зареждане
myPhone Halo Easy
Не е в наличност
  5 / 5  
Брой SIM карти: 1
Вградена памет: Не е указана
Камера /предна/: 0.3 Mpix
Процесор: Не е указан
Разделителна способност (max): Не е указанаПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10068363


myPhone Halo Easy
49 лв.
myPhone Halo Easy(черен), 1.77" (4.49 cm) цветен дисплей, microSD слот до 32GB, VGA камера, Bluetooth, SOS бутон, радио, 1000 mAh батерия
Техническа характеристика на myPhone Halo Easy
Брой SIM карти 1
Вградена памет Не е указана
Камера /предна/ 0.3 Mpix
Процесор Не е указан
Разделителна способност (max) Не е указана
Размер на екрана 1.77" (4.49 cm)
RAM памет Не е указана
Тип GSM
Операционна система Не е указано
Цвят Черен
Статус New
Гаранция 24 месец
Детайли myPhone Halo Easy
Black

Само най-важните функции

Дълготрайна батерия е големият плюс на myPhone Halo Easy, благодарение на което ще можете да използвате телефона до 10 дни без нужда от зареждане. Апарата поддържа microSD карти с капацитет до 32GB и сред другите функции ще намерите Bluetooth, фенерче, MP3 плейър, FM радио и VGA камера. Halo Easy също има бутон SOS с функционалност за задаване на спешни номера, която ще осигури вашата безопасност при неочаквана ситуация.

myPhone Halo Easy има цветен екран с размери 1,77 инча, на който големият шрифт е лесен за четене. Интуитивното меню и големите бутони на клавиатурата на Halo Easy няма да създадат проблеми за възрастните хора и ще направят използването на телефона по-приятно и лесно.

Вградената 1000mAh батерия значително ще увеличи продължителността на вашите повиквания без да е необходимо зареждане. Забравете за ежедневното зареждане на телефона ви!

Благодарение на различни допълнителни функции, вашето устройство ще ви даде още повече възможности. Bluetooth, MP3 плейър и FM радио ще ви позволят да слушате и споделяте любимата си музика, снимки или контакти по всяко време и място.

Мобилен телефон myPhone Halo Easy
Изключително функционален мобилен телефон

Българско меню
Размери: 113х52х14см
Цветен Дисплей
Батерия: 1000mAh Li-Ion
Карта памет: microSD, microSDHC до 32GB
VGA Камера
Радио
SOS бутон
Bluetooth
Фенерче
Голям шрифт

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти