Изчерпан: Този продукт очаква зареждане
Мишка Razer Orochi 8200
Не е в наличност
  5 / 5  
Интерфейс: Bluetooth
Препоръчана за Игри: Да
Тип на връзката: Безжична
Цвят: Различни цветове
Статус: New



ПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10059276


КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

12 x 15.59 лв.

pariba
Мишка Razer Orochi 8200, гейминг, подсветка, оптична (8200 dpi), wireless, черна, програмируема,
Техническа характеристика на Мишка Razer Orochi 8200
Интерфейс Bluetooth
Препоръчана за Игри Да
Тип на връзката Безжична
Цвят Различни цветове
Статус New
Гаранция 1 месец
Детайли война жична/безжична Bluetooth технология за неограничено движение.
Разработена с Bluetooth 4.0, Razer Orochi е специално проектирана, като портативно устройство, което да бъде идеален спътник на геймърите, които вечно са в движение. Лесно сменяй между безжичен и жичен режим и изживей гейминга, наслаждавайки се на повече производителност, контрол и точност с 1ms време за реакция.

8200 DPI лазерен сензор за ултра прецизност.

Заедно със своите 210 инча за секунда и 50 G ускорение, 4G лазерния сензор на Razer Orochi ти предоставя несравнима точност. Напълно съвместима с Razer Synapse, ти ще можеш да доведеш своята производителност до крайно ниво, персонализирайки характеристиките на своята Razer Oroch, по твое желание.



7 месеца живот на батерията за неспиращ гейминг докато си в движение.

Razer Orochi разполага с ултра-точен сензор, който е оптимизиран за ниска консумация на енергия, което ти позволява да увеличиш многократно своето време за игра, докато използваш мишката в безжичен режим. Razer Orochi ще ти осигури 60 часа от непрекъснат гейминг или 7 месеца при нормално използване*, получавайки три пъти повече живот на батерията спрямо своя предшественик.

Сhrоmа подсветка с възможност за персонализация с над 16.8 милиона цветови опции.

Приготви се да изведеш персонализирането на друго по-високо ниво, ти вече може да се насладиш на това да осветиш с желания от теб цвят скрола на Razer Orochi
Размер Нормален

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ



* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти
* Инсталацията и лицензът на операционната система се определят от поколението на процесора според изискванията на Microsoft.