Изчерпан: Този продукт очаква зареждане
Мишка Razer Mamba 16000
Не е в наличност
  5 / 5  
Интерфейс: USB
Препоръчана за Игри: Да
Размер: Нормален
Тип на връзката: Безжична
Цвят: ЧервенПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10059267


КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

12 x 34.45 лв.

pariba
Мишка Razer Mamba 16000
350 лв.
Мишка Razer Mamba 16000, оптична (16000 dpi), безжична, докинг станция, подсветка, 9 програриуеми бутона, черно
Техническа характеристика на Мишка Razer Mamba 16000
Интерфейс USB
Препоръчана за Игри Да
Размер Нормален
Тип на връзката Безжична
Цвят Червен
Статус New
Гаранция 24 месец
Детайли Razer Mamba 16000
(RZ01-01360100-R3G1)

Готов ли си за най-прецизния сензор в света, запознай се с Razer Mamba и нейния 16,000 DPI. Геймърската мишка ти осигурява ненадмината точност, която ти дава още по-голямо предимство пред конкуренцията ти. Със своята прецизност, Razer Mamba ще ти помогне да реагираш незабавно във всяка една ситуация, докато умело маневрираш към пътя си към победата.

Ергономична форма за пълноценен комфорт! Проектирана за да пасне най-естествно на ръката ти, Razer Mamba може да се похвали с впечатляваща ергономичност, която намалява стреса върху пръстите ти. Независимо дали тренираш и се подготвяш за даден турнир или си пред поредната дълга нощна гейминг сесия, твоята Razer Mamba ти предоставя несравнимо комфортно гейминг изживяване през цялото време.

Chroma подсветка с възможност за персонализация на над 16.8 милиона цветови опции! Приготви се да изведеш персонализирането на друго по-високо ниво, ти вече може да се насладиш на това да осветиш с желания от теб цвят логото на Razer върху мишката, скрола ѝ и страничните ленти. Всяка зона със светлина е индивидуална за персонализация, позволявайки ти да се сдобиеш с безброй светлинни ефекти и разнообразие цветова гама с над 16.8 милиона цвята, за един наистина впечатляващ и уникален стил, който не отстъпва на твоите умения.Геймърска безжична технология


Безжичната функционалност на Razer Mamba Chroma ти дава максимална свобода и в същото време отговаря на най-високите гейминг стандарти. Опресняването на интервал от 1 милисекундна увеличава честотата, с която данни се изпращат до твоето PC. Това означава, че твоята команда ще се изпълни първа, дори и да си реагирал едновременно с опонента си.

Жична/ Безжична функционалност

Razer Mamba ти позволява да преминаваш от безжичен в жичен вариант без изчакване за зареждане. При включването на мишката към UBS кабела тя преминава в кабелен режим, при който не трябва да се притесняваш за живота на батерията – тя се зарежда докато играеш.

Док за презареждане

Заедно с Razer Mamba™ идва и док за презареждане, който игра ролята и на приемник, когато използвате мишката в безжичен вариант.

Технически характеристики:

16,000 DPI 5G лазерен сензор
50 G ускорение
1,000 Hz Ultrapoling/ 1ms време за реакция
Ергономичен дизайн с гумирани странични зони за дясна ръка
Chroma подсветка с 16.8 милиона цветови варианти за персонализация
Девет напълно независими програмируеми бутона и скрол, който да персонализираш
Готова за Razer Synapse
2.1 метров кабел с текстилна оплетка
Размери: 128 x 70 x 42.5 mm
Тегло: 133 g.

Системни изисквания:

PC или MAC със свободен USB порт
Windows® 8 / Windows® 7 / Windows Vista® / Windows® XP (32-bit) / Mac OS X (v10.8-10.10)
Интернет връзка
100MB свободно пространство
Валиден Razer Synapse акаунт за регистрация

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти