Изчерпан: Този продукт очаква зареждане
Търговски софтуер Microinvest Склад Pro Light + Ваучер за 50 лева*
Не е в наличност
  5 / 5  
Приложение: Различни търговски обекти: супермаркети, малки магазини, ресторанти, пицарии, кафенета, барове, дискотеки и др.
Тип: Складов софтуер, касово работно място
Лиценз: Препоръчително е използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.
Версия: Актуалната към датата на закупуване
Инсталация: Чрез файлПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10002667


КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

12 x 32.57 лв.

pariba
Търговски софтуер Microinvest Склад Pro Light + Ваучер за 50 лева*
349 лв.

Микроинвест Черен Петък 2018

Microinvest Склад Pro Light е иновативен продукт, разработен, за да отговори на нуждите на всички видове търговски обекти: складове на едро и дребно, супермаркети, магазини, заведения за хранене (ресторанти, пицарии, бързо хранене, кафенета), развлекателни места (барове, кръчми, нощни клубове, дискотеки). Програмата е подходяща за извършване на продажби в натоварени търговски обекти. Продуктът оптимизира и контролира процеса по осъществяване на продажбите и плащанията.

С минимални изисквания към хардуера, ергономичен дизайн и изключително улеснена работа, Microinvest Склад Pro Light е надеждна софтуерна система, която може да бъде полезна на всички видове складове, магазини, заведения за хранене и всякакъв тип търговски обекти. Продуктът е оптимизиран за работа с всички видове периферни устройства: баркод четци, touch screen терминали, работи с всички фискални принтери, POS принтери и касови апарати.

Основни предимства и функционалности:

Поддържане на базата данни на Microinvest Склад Pro;

 • Работа в режим клиент-сървър;
 • Определяне нива на достъп – собственик, администратор, управител и оператор;
 • Управление на клиентски дисплей;
 • Управление на електронни везни;
 • Управление на касови апарати;
 • Директно управление на матрични принтери;
 • Издаване на стокови разписки и фактури;
 • Оптимизиран е за работа с Touch Screen системи;
 • Управление на видео система за наблюдение на мястото на продажба;
 • Възможност за възпроизвеждане на рекламни видеоклипове или рутиране на снимки на работния екран на модула;
 • Възможност за въвеждане на анкета при плащане на сметка в ресторант или разплащане в търговски обект; 

Ваучерът е валиден за следваща покупка от Kozelat.com. Не важи за продукти на промоция. Може да се използва при покупка над 299 лева и обновена техника - компютри, лаптопи, монитори, части за компютърна техника. Получава се след извършено плащане.

Техническа характеристика на Търговски софтуер Microinvest Склад Pro Light + Ваучер за 50 лева*
Приложение Различни търговски обекти: супермаркети, малки магазини, ресторанти, пицарии, кафенета, барове, дискотеки и др.
Тип Складов софтуер, касово работно място
Лиценз Препоръчително е използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.
Версия Актуалната към датата на закупуване
Инсталация Чрез файл
Статус Нов

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти