Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad G570E
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad G570E. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 10.80..

			Батерия за лаптоп Lenovo 3000 G460A
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo 3000 G460A. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 10.80v К..

			Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad V370P
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad V370P. КАПАЦИТЕТ: 6600mAh ВОЛТАЖ: 10.80..

			Батерия за лаптоп Lenovo 3000 G560 M278ZUK
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo 3000 G560 M278ZUK. КАПАЦИТЕТ: 6600mAh ВОЛТАЖ: 1..

			Батерия за лаптоп Lenovo Lenovo Y200
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo Lenovo Y200. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 11.10v ..

			Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad S410p
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad S410p. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 14.40..

			Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad B495
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad B495. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 10.80v..

			Батерия за лаптоп Lenovo ThinkPad X61s 7671
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo ThinkPad X61s 7671. КАПАЦИТЕТ: 2200mAh ВОЛТАЖ: ..

			Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad Y470P
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad Y470P. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 10.80..

			Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad Z570A-IFI
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad Z570A-IFI. КАПАЦИТЕТ: 6600mAh ВОЛТАЖ: 1..

			Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad V370A
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad V370A. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 10.80..

			Батерия за лаптоп Lenovo 3000 G475L
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo 3000 G475L. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 10.80v К..

			Батерия за лаптоп Lenovo 3000 G575A
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo 3000 G575A. КАПАЦИТЕТ: 6600mAh ВОЛТАЖ: 10.80v К..

			Батерия за лаптоп Lenovo 3000 N100
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo 3000 N100. КАПАЦИТЕТ: 6600mAh ВОЛТАЖ: 10.80v КЛ..

			Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad S12 20021
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad S12 20021. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 1..

			Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad G410s Touch
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad G410s Touch. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ:..

			Батерия за лаптоп Lenovo ThinkPad X220s
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo ThinkPad X220s. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 11.1..

			Батерия за лаптоп Lenovo 3000 G780
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo 3000 G780. КАПАЦИТЕТ: 6600mAh ВОЛТАЖ: 10.80v КЛ..

			Батерия за лаптоп Lenovo ThinkPad T21
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo ThinkPad T21. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 10.80v..

			Батерия за лаптоп Lenovo ThinkPad R60e Series
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo ThinkPad R60e Series. КАПАЦИТЕТ: 6600mAh ВОЛТАЖ..

			Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad Z465A-NEI
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad Z465A-NEI. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 1..

			Батерия за лаптоп Lenovo 3000 G570G
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo 3000 G570G. КАПАЦИТЕТ: 4400mAh ВОЛТАЖ: 10.80v К..

			Батерия за лаптоп Lenovo IdeaPad G460 0677
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo IdeaPad G460 0677. КАПАЦИТЕТ: 6600mAh ВОЛТАЖ: 1..

			Батерия за лаптоп Lenovo ThinkPad L412
Висококачествена батерия заместител за лаптоп Lenovo ThinkPad L412. КАПАЦИТЕТ: 6600mAh ВОЛТАЖ: 10.80..
Показани 1 от 24 | 813 (34 Страници)