Изчерпан: Този продукт очаква зареждане
Клавиатура Redragon K552RGB Kumara
Не е в наличност
  5 / 5  
Интерфейс: USB
Препоръчана за Игри: Да
Тип на връзката: Жична
Цвят: Черен
Статус: NewПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10068243


Клавиатура Redragon K552RGB Kumara
99 лв.
Клавиатура Redragon K552RGB Kumara, гейминг, подсветка, черна, USB
Техническа характеристика на Клавиатура Redragon K552RGB Kumara
Интерфейс USB
Препоръчана за Игри Да
Тип на връзката Жична
Цвят Черен
Статус New
Гаранция 24 месец
Детайли Redragon K552 Kumara<br>(K552RGB-BK)<br><br>Персонализирани суичове (еквивалент на Cherry Green) за максимална производителност на игрите<br>RGB LED регулируемо осветление<br>Металната и ABS конструкции, механичните клавиши и позлатеният USB конектор стоят внушително при работа<br>Персонализирани механични суичове, проектирани за дълготрайност, отзивчивост и издръжливост.<br>Механични клавиши със средна устойчивост, звуков клик.<br>87 стандартни клавиши освободени от конфликт, 12 мултимедийни клавиша и дизайн, устойчив на пръски

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти