Изчерпан: Този продукт очаква зареждане
Актуализация Микроинвест - 1 брой + Ваучер за 50 лева*
Не е в наличност
  5 / 5  ПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10002666


Актуализация Микроинвест - 1 брой + Ваучер за 50 лева*
79 лв.

Актуализациония код на Микроинвест се използва за обновяване на софтуерен продукт от серия Pro към по-нова и актуална версия на съответната програма. Кодът е 25-цифрен и няма ограничение във времето, когато може да се използва. По дефиниция от Микроинвест: "актуализация това е инсталиране на по-нова версия на продукта, върху по-стара. Продуктите Микроинвестт имат проста и надеждна технология за актуализация . Преимущества на тази технология са:

  • Пълна съвместимост на версиите;
  • Съхранение на всички по-рано осъществени настройки и функции;
  • Автоматична актуализация на базата данни и запаметяване на операциите;
  • Добавяне на всички нови модули и възможности."

Предлагат се различни пакети с брой актуализационни кодове -  1, 3, 5 и 10 като колко по-голям е пакета, толкова цената е по-добра за единична бройка.

  • Веднъж въведен кода, той не може да се използва отново. Трябва внимателно да се въвежда и да сте сигурни, че новата версия е инталирана.
  • В началото на година цените заложени от производителя са с 30% увеличение - период: 15 януари до 15 април (включително).

Ваучерът е валиден за следваща покупка от Kozelat.com. Не важи за продукти на промоция. Може да се използва при покупка над 299 лева и обновена техника - компютри, лаптопи, монитори, части за компютърна техника. Получава се след извършено плащане.

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти