0
0Това не е ъпгрейд, а пълен OEM лиценз на Windows 10 за обновена компютърна техника!

Това е познатият ви Windows, но по-добър отвсякога, лесен за използване и много наподобява Windows 7, включително менюто „Старт“.

Възползвайте се от нашите предложения за обновен компютър или лаптоп с Windows 10 

При закупуването на лаптоп или компютър с Windows 10 клиентите могат да изберат между две от версиите на операционната система – Windows 10 HOME или Windows 10 PRO.

Милиони хора вече използват Windows 10

Програмата Windows Insider е глобална общност от фенове, които обичат Windows и искат да помогнат за подобряването му. Членовете на тази общност виждат операционната система в нейните най-ранни етапи на разработка и участват в оформянето ?. Отзивите им допринесоха за разработването на най-добрия Windows досега.

Накарайте интернет да работи като вас

Microsoft Edge ви позволява бързо да преминавате от сърфиране към действие. Пишете или въвеждайте бележки директно в уеб страниците и ги споделяйте с други хора, четете онлайн статии, без да се разсейвате, и записвайте интересни за вас материали, за да ги прочетете удобно по-късно.

Правете едновременно няколко неща, за да свършите задачите си по-бързо

Свършвайте задачите си по-бързо чрез по-добра организация на работния си плот. Прилепвайте едновременно до четири приложения на един екран и създавайте виртуални работни плотове там, където се нуждаете от повече пространство или искате да групирате нещата по проекти като приложения на Office за работа и игри за забавление.

Новият магазин на Windows е мястото за всичко, което харесвате

Запознайте се с новия магазин на Windows – унифициран интерфейс за пазаруване от всяко устройство с Windows 10. Разглеждайте магазина от компютър, таблет или телефон и удобно изтегляйте качествено безплатно и платено цифрово съдържание, включително приложения, игри, музика, филми и телевизионни предавания.

Xbox идва при Windows

Windows 10 предлага достъп до най-големите серии компютърни игри на Xbox и най-доброто от Xbox Live. Започнете да записвате игровия процес за секунди, да се състезавате срещу конзолни играчи и да предавате поточно игри от Xbox One към който и да е компютър с Windows 10 у дома си.

Това е най-персонализираният Windows досега

Взаимодействайте с устройството си както желаете

Докосвайте с пръсти, въвеждайте от клавиатура, пишете с перо или говорете – изберете начина, който е най-подходящ за съответната ви задача.

Windows е неповторимо ваш

Всяко устройство може да съхранява съдържанието ви, но единствено Windows ви дарява с истински лично преживяване. С Windows Hello устройството ви удостоверява и разпознава въз основа на вашето присъствие, което осигурява допълнителна защита, удобство и дори един приятелски поздрав.

Забележка: Функцията Windows Hello ще бъде налична на избрани нови устройства, които ще излязат скоро.

Надстройте безплатно* или си закупете обновена компютърна техника с предварително инсталиран Windows 10!

* На 29 юли 2015 г. Microsoft пусна най-новото издание на Windows, а именно Windows 10. Както беше обявено, в рамките на период от една година всички компютри с легална операционната система Windows 7 или Windows 8.1 имат право напълно безплатно да надстроят до Windows 10.

Източник: Microsoft.com