Във връзка с COVID-19 всички поръчки се обработват при спазване на строги хигиенни норми. #ОстаниВкъщи #ПоръчайСигурноОнлайн
0
0

ТОП модели на бизнес лаптопи


Екипът на kozelat.com обобщи водещите модели на бизнес лаптопи достъпни на българския пазар за обновена техника. Независимо дали купувате цял флот от лаптопи за вашите служители или просто търсите ноутбук за себе си, определено ще искате бизнес лаптоп, който е устойчив, мощен и лесен за използване. Най-добрите бизнес лаптопи надминават своите аналози, ориентирани към масовия потребител, като предлагат по-добра сигурност, по-добро качество, превъзходно изживяване при писане и качествена технология на дисплея. Обикновено са по-скъпи, но бихте могли да намерите достъпна оферта с приближаването на Черен Петък (Black Friday) на kozelat.com.

Какво прави един лаптоп предпочитан за бизнес цели?  Говорихме с някой от най-старите ни корпоративни клиенти и те потвърдиха:

  • “Лаптопа се нуждае от дълъг живот на батерията, за да поддържа производителността си, когато съм навън.” 
  • “Колкото и да е мощен преносимия компютър, ако батерията му се изтощи само след час, това не е добре.”
  • “Не искам да съм насред среща и ноутбука да умре.”

    Ежедневния живот на батериите осигурява мобилност и производителност - основни функции за модерното работно място, независимо дали сте в голямо предприятие или малък бизнес.

Кои бяха факторите, които взехме предвид, когато съставяхме списъка с топ модели на бизнес лаптопи:

  • Мощност;
  • Живот на батерията;
  • Размер на екрана;
  • Цена.

    Това означава, че сме подбрали по-широка гама от лаптопи, които да отговарят на повечето (ако не и на всички) бюджети и да се надяваме, че сме обхванала всички вкусове, в комбинация от авангардни продукти и търсените любими марки. Както ще забележите, много от най-добрите бизнес лаптопи идват от Dell, Lenovo и HP. Ако имате нужда от съвет и насока, не се колебайте да ни пишете за изискванията, които имате и нашите консултанти, ще изготвят индивидуална оферта.

    Всички лаптопи се предлагат с възможност за добавяне на лиценз за Windows 10 за обновена техника само за 49 лв. Имаме и наш собствен инструмент за сравнение на цени, който ще Ви помогне да прегледате цените и да се уверите, че купувате най-добрата работна ръка за Вашия бизнес.


1. За БИЗНЕС или HP EliteBook 840 G2

Лаптопите от серията HP EliteBook 840 принадлежат към бизнес лаптопите от по-висок клас. Най-голямата модернизация е в процесорът Broadwell. HP EliteBook 840 G2 консумира по-малко енергия, има по-нисък шум при работа и малко по-ниски температури и издържа по-дълго при нашите тестове в реалния живот. Цената за нов модел на HP EliteBook 840 G2 е между 2000 лв. и 2100 лв, докато за обновен лаптоп в отлично състояние започват от 399лв.

HP EliteBook намира съперници в Lenovo ThinkPad T440, Dell Latitude 14 E7540 и Fujitsu Lifebook E754. HP също има свой домашен конкурент в портфолиото си под формата на идентично изградения EliteBook 745.


2. Повече мощност за бизнеса с Lenovo ThinkPad T440


Малкият ThinkPad Т440 е оборудван с висококачествени компоненти Core i5 процесор, Full HD IPS дисплей, бърз SSD, 3G модем и графично ядро GeForce. Добрият живот на батерията се добавя към списъка. Със свръх дълъг живот на батерията и HD + дисплей, този труден, но мобилен лаптоп е машината, която може да поддържа бизнеса Ви напредък. Цената за нов Lenovo ThinkPad Т440 е между 2200 лв и 2300 лв, а при обновените в отлично състояние започват от 489 лв.3. Еволюция вместо революция или Dell Latitude E7540