Възможности за развитие след COVID-19

Мисия: Да обърнем кризата във възможности за развитие

Стартирай онлайн магазин, обнови компютърната техника

Безспорно е, че след настоящата криза вече нищо няма да е същото. От училища, през университети, дори държавната администрация ударно се дигитализира. Наложително е всеки бизнес, който досега е разчитал на своето традиционно физическо присъствие, да се появи и в интернет - мястото, откъдето вече пазаруват всички.

Точно за такива фирми Kozelat.com предоставя ваучери за изработка на електронни магазини и сайтове. Процесът приключва за по-малко от седмица и стоките и услугите, които предлагате влизат в домовете на всеки, без необходимост да се идва на място във физически офис или магазин.

Бъди онлайн

Ако управлявате малък бизнес безспорно имате нужда от инструмент да преминете бързо онлайн. Дали ще направите онлайн магазин за хранителни стоки, мебели, детски играчки, доставки до дома и поръчка на храна или искате да правите онлайн курсове...имате нужда от бърза адаптация и опит.

Обновен лаптоп

Средствата са ценни в момента. Нов бизнес клас лаптоп може да закупите и за около 1000 лв. Обновен бизнес клас лаптоп на HP може да купите за 389 лв. и да добавите нужния лиценз за Windows. През април 2020 с гаранция от 24 месеца.

Kozelat в подкрепа на бизнеса

 

Сред топ мерките към бизнеса, които идентифицирахме са - 24 месеца гаранция за обновени компютри и лаптопи, безплатни лицензи за Windows, безплатна доставка, още по-изгодни цени и дори ваучер за изработка на електронен магазин или сайт. Предложенията важат само към фирми и са особено актуални за бизнеси, които до момента са продавали единствено оффлайн, без никакви онлайн активности.

01

Гаранция 24 месеца

Валидна за обновна компютърна техника  - лаптопи и компютри
02

Безплатна доставка

Всеки лаптоп пристига с безплатна доставка до дома ви.
03

Само за фирми

Покупката на лаптоп с безплатен лиценз за Windows 10.

Без ограничения


Поръчай твоя уникален сайт днес! Остани вкъщи, комуникирай с хиляди хора онлайн.
Всичко е възможно, когато имате най-трудната мисия да запазите работата и бизнеса си.

От къде да започнете? Колко ще струва?
Започни с контакт с нас, ние ще направим така, че да спестим време и ресурси.