Изчерпан: Този продукт очаква зареждане
Слушалки Plantronics RIG Surround 7.1
Не е в наличност
  5 / 5  
Вид: Върху ухо
Микрофон: Да
Тип на връзката: Жична
Тип: Затворени
Цвят: Черен



ПОДРОБНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Код на продукта:10066475


КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

12 x 17.64 лв.

pariba
Слушалки Plantronics RIG Surround 7.1, микрофон, USB, гейминг, черни
Техническа характеристика на Слушалки Plantronics RIG Surround 7.1
Вид Върху ухо
Микрофон Да
Тип на връзката Жична
Тип Затворени
Цвят Черен
Статус New
Гаранция 24 месец
Детайли Plantronics RIG Surround 7.1 е най-новият модел универсален хедсет на компанията, известна с богата селекция от професионални комуникационни решения. RIG е аудио-комуникационно решение от ново поколение, разработено да бъде многофункционално и съвместимо с огромен брой разнообразни устройства, които всеки от нас използва активно в ежедневието. Без значение дали търсиш леки, здрави и удобни слушалки с микрофон за ползване в движение или в домашни и офис условия - RIG предлага това, което ти е необходимо.
Играй и слушай повече и паузирай по-малко. RIG хедсета идва в комплект не само с два различни микрофона (за мобилни устройства директно на кабела и класически с рамо), но и с иновативен аудио миксер. Той се свързва към PC или друго устройство посредством USB връзка, и към него можеш да включиш както самия RIG, така и мобилния си телефон. Играй и приемай обаждания само с едно натискане на бутон, който ще паузира музиката или звука от играта ти и ще ти позволи да проведеш разговор, след което да се върнеш към забавлението само с един клик върху миксера.
Слушалките са с лека и устройчива конструкция, а наушниците от затворен тип имат възможност за въртене на 90 градуса и са тапицирани с микрофибърно покритие, което намалява запотяването.

USB гейминг хедсет с 40 mm drivers и bass tube технология, които ще ти предложат несравними аудио показатели.
Свали си Dolby 7.1 surround sound driver за твоето PC и използвай Dolby бутона за да минаваш лесно между режимите.
Три EQ режима ти предоставят възможността да избираш между Pure, Intensify и Seismic настройки на звука.
Създадени с нагласата за кофорт в продължение на така дългите гейминг сесии, докато гледаш филми или просто слушаш любимата си музика.
Хедсетът може да бъде свързан към твоето мобилно устройство благодарение на 3.5mm конектор.

 
Гаранция: 24 месеца

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Безплатна фискализация

Данни на клиента за фискализиране или промяна на данни на ФУ



* Съгласявам се, че при попълнени некоректни данни, разходите по препрограмиране и/или подмяна на ФП са изцяло за моя сметка.
Продължи

Kozelat.com препоръчва използването на хардуерен лиценз за всички продукти на Микроинвест. Закупуването му Ви дава 100% сигурност при възникнал хардуерен проблем с компютъра, преинсталация на операционната система и/или актуализация. Може да го използвате по всяка време и на всеки компютър. Доставката е безплатна.

Свързани продукти
Подобни продукти
* Инсталацията и лицензът на операционната система се определят от поколението на процесора според изискванията на Microsoft.