Ревю на Panasonic Toughbook CF-19

Публикувано от в Ревюта на 22 Април 2016 .

Това не е вашият обикновен домашен лаптоп. Този може да го изтървете в кал, да минете с кола през него и да зашеметите човека, опитал се да го открадне от вас. Лаптоп, който ще издържи след като всички други се предадат. Това е издръжливият Toughbook CF-19.

Професионалните издръжливи лаптопи и таблети са от доста време около нас. Те винаги са били високо търсени от инженери, военни, охранители и медицински персонал, но това не значи, че и обикновени потребители не могат да ги използват.

Ако живеете в джунгла, на брега на морето или сред пустиня, ще ви трябват добри машини, пригодени за работа в условия  от водни пръски, сол, пясък и надраскване. Toughbook CF-19 е снабден е с бизнес функции като четец за пръстови отпечатъци, четец за смарт карти и удължен живот на батерията. 

Той е напълно защитен от прах, пясък и всякакъв вид мръсотия. Издържа на атмосферни влияния и е водоустойчив, дори издържа на водна струя,  директно насочена към него.  Екранът може да се завърта самостоятелно и да става на таблет.

Процесорът е доста мощен – Intel Core i5. RAM 4GB или 8GB, до 500 HDD или SSD. Дисплеят  е с 10,1 - инчов тъчскрийн с резолюция 1024х768 пиксела. Интерфейсите са както следва: USB 2.0, PCMCIA, FireWire/1394, Четец Карти, VGA, COM.

Една машина, която ще ви служи безрезервно, както и да се отнасяте с нея. 

Може да разгледате наличните ни моделите от серия Panasonic Toughbook.

Свързани статии:

Коментари

Напиши коментар

Напиши отговор

* Име:
* E-mail: (Не се публикува)
   Сайт: (Адресът на сайта се изписва с http://)
* Коментар:

Начини на плащане