Ревю на Lenovo ThinkPad T520

Публикувано от в Ревюта на 22 Април 2016 .

Lenovo и тук са се представили на ниво. 2,57-килограмовият ThinkPad е идеален за бизнес и образование. С него безпроблемно може да си отваряте мейлите, да  споделяте снимки и сърфирате в интернет. Големият му 15.6-инчов матов дисплей със светодиодна подсветка е подходящ за гледане на филми и видео, показвайки винаги чисто и ясно изображение, а благодарение на резолюцията от 1366х768, ще се насладите на прекрасна картина.

Клавиатурата е удобна за продължителна работа, а спомагателната мишка наречене TrackPoint или казано на жаргон „червена точка“, предпочината  от дългогодишните потребители на IBM и Lenovo е удобна и улеснява работата . Разбира се не всеки потребител би му била удобна.

Touch Pad-а е снабден с допълнителни бутони, което също е в плюс за потребителя.

С процесор като този (Intel Core i5) с честота 2500 Mhz и видеокарта (Intel HD Graphics 3000), вие свободно може да играете игри, но от по старите. Видеокартата не поддържа Direct X 11, следователно игри като World of Tanks, World of Warcraft, Minecraft, CS:GO няма да вървят или биха тръгнали с минимални игрови настройки, но това е характерно за бизнес класа и конкретно за този модел.

Типично за лаптоп от бизнес клас е, че не разполага с оптично устройство, но при Т520 това не е така, той е със Slim DVD-RW записвачка, което го прави предпочитан пред много други модели.

USB - портовете са общо 4, като единият от тях е еSata комбиниран порт. Снабден е и с WireWire (IEEE 1394) изход и Display Port, който е еквивалент на HDMI. Също има изход за външен монитор –VGA порт.

Типично за тази серия е, че разполага с два четеца за карти, единият е 4 в 1, а другият е подходящият за бизнес класа лаптопи, 34-милиметровият Express Card Slot. Относно интерфейсите е добре да преглеждате внимателно преди да закупите техника, защото понякога еднакви модели имат различни портове.

Може да разгледате нашите предложения за Lenovo ThinkPad T520.

 

Свързани статии:

Коментари

Напиши коментар

Напиши отговор

* Име:
* E-mail: (Не се публикува)
   Сайт: (Адресът на сайта се изписва с http://)
* Коментар:

Начини на плащане