Ревю на Lenovo ThinkPad T420

Публикувано от в Ревюта на 22 Април 2016 .

Този модел идва на пазара с доста добри характеристики. Типично за бизнес клас лаптопи, T420 разполага със здрав корпус, предпазващ компонентите при удар.Разполага с матиран 14.1 инчов дисплей с резолюцията  1366х768 и изненадващо добър звук. 

 

T -серията лаптопи на Леново са с изключително здрави клавиатури и особено този модел. Клавиатурата е прахо- и водоустойчива, бутоните Esc и Delete са разширени, което позволява лесното им намиране и използване. Типично за бизнес клас лаптоп Num Pad липсва. И този модел също притежава Track point, ако случайно тъчпадът не ви е удобен за използване.

Четецът за пръстови отпечатъци при Т420 е опционална екстра, която го прави една идея по надежден от страна на сигурност на информация. 

Други екстри са комбинираният USB/eSataпорт, експресният cart слот и 4-в-1 четец за карта памет.

Общо USB портовете са 4, като единият от тях е отзад, в непосредствена близост до FireWire порта. Оптичното устройство е Slim DVD-RW. USB 3.0 и HDMI отсъстват, но има VGA и DisplayPort.

Най-практичен за ползване е за работа в офис, споделяне на снимки, гледане на филми и видео. Могат да се играят и игри, но от старите, защото видеокартата не поддържа Direct X 11, следователно игри като World of Warcraft, World of Tanks, CS:GO, Minecraft биха вървели трудно на минимални параметри. Относно интерфейсите е добре да преглеждате внимателно преди да закупите техника, защото понякога еднакви модели имат различни портове и в конкретния случай с T420, може да го намерите с и без FireWire порт.

Може да разгледате нашите предложения за Lenovo ThinkPad T420.

Свързани статии:

Свързани продукти:

1 Коментара

Напиши коментар

Напиши отговор

* Име:
* E-mail: (Не се публикува)
   Сайт: (Адресът на сайта се изписва с http://)
* Коментар:

Начини на плащане