Регистрирайте се за бюлетина на Kozelat.com

Пет процента отстъпка

Регистрирайте се и грабнете промокод за допълнителните 5% отстъпка за всяка покупка на обновена техника през този месец.Вашия email адрес няма да бъде предоставян на трети лица.

Не желая да получавам бюлетин. Не показвай този прозорец отново.

Професионални компютри за офис

Едно от най-големите приложения на персоналния компютър е в офиса, също така с годните се превърна в неразделна част от работното ежедневие на всеки счетоводител. Всяка фирма желае качествена, маркова техника на добра цена за своите служители, защото по този начин си осигурява надеждност и продуктивност. Легалният софтуер е задължителен за всички фирми и компании, и нито един собственик не би искал да рискува ползвайки нелицензирани продукти. Ние от Kozelat.com разполагаме точно с това, от което се нуждаете - техника за офис с лицензирана операционна система (Windows 7, 8). Вие сте на правилното място и това можем да ви го докажем чрез настолните компютри и условията, които предлагаме.

Ниските цени на предлаганата от нас техника позволяват закупуването на не един персонален компютър за офис, а обновяване на цялата техника, с която е снабдена Вашата фирмата. Моделите ни са на водещите производители в световен мащаб, а именно DELL, HP, Lenovo и други.

Техниката е надеждна точно, защото е реновирана и клишето втора употреба не е абсолютно точно. Втора употреба е техниката, която не ни трябва и продаваме без профилактика и сервизиране, а техника която е минала серия от фабрични тестове, всяка от системите й е преминала задълбочен анализ и стрес тест за работа в гранични параметри се нарича обновена. Ако възникне проблем, съответната част бива заменена моментално с нова.

Цена
лв. лв.
Производител
3
Процесор
20
Твърд диск (GB)
Оптично у-во
Операционна с-ма
Клас
Други
6
5
Вашето мнение за нас
Гаранционна поддр...
Your picture «Клавиатурата на закупения от мен лаптоп започна да дава дефекти. Проблема според мен не беше соф

Rating stars
Панайотов
Варна

500GB Toshiba Can...
Your picture «Може да се ползва за настолен компютър, нали?»

Rating stars
nik_ov

За фирмата и мага...
Your picture «Наскоро поръчах няколко компонента - ССД и твърд диск. Макар комуникацията, да бе само чрез онла

Rating stars
инж. П. Петракиев
Г.О.

Начини на плащане