Регистрирайте се за бюлетина на Kozelat.com

Пет процента отстъпка

Регистрирайте се и грабнете промокод за допълнителните 5% отстъпка за всяка покупка на обновена техника през този месец.Вашия email адрес няма да бъде предоставян на трети лица.

Не желая да получавам бюлетин. Не показвай този прозорец отново.

Гаранция

Гаранционните условия за всеки един от предлаганите в настоящия електронен магазин артикули са посочени в техните описания. Всеки потребител, закупил продукт от сайта, се приема, че се е запознал с гаранционния срок на закупения продукт и/или услуга. Всяка стока, закупена от Kozelat.com, се изпраща към Купувача с Гаранционна карта, в която са упоменати гаранционните условия за дадения продукт. Стандартният минимален гаранционен срок на обновените продукти в Kozelat.com е 3 месеца. Изключение от общите гаранционни условия са единствено батерии на преносимите компютри, части и аксесоари, които са с гаранция от 1 месец. За отделни конфигурации е определен гаранционен срок между 6 и 36 месеца, който е изрично указан.

Гаранция няма да бъде признавана при наличие на някое от следните събития:

1.      Изгубена или фалшифицирана гаранционна карта.

2.      Повреди, причинени от неправилна експлоатация.

3.      Опит за ремонт от неоторизиран сервиз.

4.      Химическо, електрическо или друго въздействие върху продукта, което не е свързано с нормалната му експлоатация.

5.      Нарушена физическа цялост на изделието.

Гаранционните задължения на Kozelat.com, спрямо продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт, са обект на споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. 

Начини на плащане